SysJones Oy:n tietotekniikkapalvelut koostuvat käyttäjille tarjottavista perustietotekniikan palveluista, kuten laitepalveluista, tietoliikennepalveluista sekä tukipalveluista. Katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme näkemään asiakkaan tämänhetkisten tietoteknisten tarpeiden yli. Seuraamme jatkuvasti kehittyvää teknologiaa ja otamme käyttöömme parhaaksi tunnistetut ratkaisut. Uudistamme palveluitamme ja tekniikkaamme näiden ratkaisujen pohjalta.

Tietotekniikkapalveluihimme kuuluvat:

  • Tietokoneet ja laitteet, puhelimet, padit, tulostimet, televisiot, jne.
  • Tukipalvelut
  • Kyberturva ja tietoturva

Tukea IT-järjestelmien päivittäiseen käyttöön
Asiakaspalvelumme tarjoaa käyttäjätukea, käyttäjäohjeita sekä koulutusta ja neuvontaa digilaitteiden päivittäiseen käyttöön.

Asiakaspalvelumme vastaa yhteydenottoihin arkisin kello 7.00–17.00.

Ota yhteyttä ja anna meidän kertoa lisää tietotekniikkapalveluistamme!

Tietotekniikkapalveluihin kuuluvat laitteisto- ja ohjelmisto- sekä tietojenkäsittelypalvelut sek laitteistojen ja ohjelmistojen konsultointi- ja toteutuspalvelut, tietokoneiden ja oheislaitteiden huolto ja korjaus, vara- ja elvytyssuunnittelupalvelut, IT-resurssien hallintaan liittyvä neuvonta ja tuki, käyttövalmiiden järjestelmien analysointi, suunnittelu ja ohjelmointi (mukaan luettuna verkkosivustojen kehittäminen ja suunnittelu), ohjelmistojen tekninen konsultointi, lisenssimaksut tietokoneohjelmistojen (muut kuin asiakkaan tilaamat) käytöstä, asiakkaan tilaamien ohjelmistojen kehittäminen, valmistaminen, hankinta ja dokumentointi, mukaan luettuna tietyille käyttäjille tilauksesta suunnitellut käyttöjärjestelmät, järjestelmien ylläpito ja muut tukipalvelut, kuten konsultointiin sisältyvä koulutus, tietojenkäsittelypalvelut, kuten tietojen syöttö, jäsentely ja käsittely osa-aikaperusteella, www-isännöintipalvelut (eli palvelintilan tarjoaminen internetistä isännän toimesta asiakkaiden verkkosivuja varten) ja tietovälineiden hallinnointi…